(اولین وتنها سایت تخصصی دستگاه گلاب گیری و عرقیجات گیاهی)
مشاوره وفروش از ساعت 8الی18 09126706649-09039452092--09198204617

جشنواره فروش ویژه بهاره دستگاههای عرق گیری خانگی گلاب گیری تقطیر

فروش فوق العاده کره گیر برقی-دوغ زن(حراجمعه)1402جمعه سیاه

جمعه 3 آذر 1402
0:56
bazargani ana


دستگاه کره گیر چیست؟

یکی از مواد غذایی که بسیاری از افراد بخصوص ایرانی ها از آن استفاده میکنند کره است . ترکیب کره با مربا و عسل ، خیلی از افراد را برای جا دادن این ماده غذایی بر سر میز صبحانه خود وسوسه میکند . در این مقاله میخواهیم شما را با طرز تهیه آن با دستگاه های کره گیر آشنا کنیم .


کره چیست؟

کره فراورده ای با حداقل 80 درصد چربی شیر بوده و به صورت یک امولسیون آب در روغن است و آب موجود در کره حدود 16 درصد می باشد. این فراورده از زدن ماست (در روش سنتی) و یا خامه (در روش صنعتی) بدست می آید.کره به دلیل دارا بودن چربی بالا و رطوبت کم دارای ماندگاری زیادی است. این فراورده علاوه بر ارزش کالری زایی بالایی که دارد، حاوی ویتامین های E ،A و D نیز هست.

طرز تهیه کره

اولین قدم در تهیه کردن این مواد خوراکی ، جدا کردن آن از چربی موجود در ماست یا خامه است . در گذشته از مشک برای تولید کره استفاده می شد ، در حالیکه در روش نوین از راه های کارآمد بیشتری برای برای تولید کره استفاده می شود ، که از نظر اقتصادی نیز به عنوان یک راه درآمد زایی در منزل محسوب می شود .

دستگاه کره گیر

دستگاه کره گیر به صورت دو منظوره کاربرد دارد . یعنی هم دوغ تولید میکند ، هم کره.

این عمل با ترکیب ماست، آب و یخ صورت می گیرد. در واقع کره، از هم زدن مداوم ماست پرچرب به همراه آب و یخ توسط دستگاه تولید می شود که محصول نهایی شامل دوغ و کره می باشد. بعد از انجام مراحل هم زدن ، چربی در قسمت بالای دستگاه قرار می گیرد و بخش مایع آن به صورت دوغ در قسمت پایین جمع می شود که به صورت کم چرب است .

نحوه کارکرد دستگاه کره گیر

دستگاه کره گیر ، از طریق سیستم همزن که با نیروی گریز از مرکز کار می­کند ، چربی­ های موجود و مخلوط در ماست را از آن جدا می­کند. قسمت چربی که همان کره می­ باشد ، در بالای ظرف انباشته شده و باقیمانده که مایع دوغ است در ظرف زیری جمع می شود. با توجه به اینکه دستگاه های کره در ظرفیت های مختلف تولید می شوند موارد مصرف دستگاه کره گیر گسترده است و در مصارف خانگی، مصارف صنعتی با ظرفیت تولید زیاد و کارگاه های تولید محصولات لبنی با حجم متوسط مورد استفاده قرار می گیرد.


ظرفیت دستگاه کره گیر

این دستگاه ها به صورت استاندارد در ظرفیت های خانگی ، کارگاهی و صنعتی توزیع شده است . آناتجهیز در صورت درخواست مشتری با در نظر گرفتن نیازها و خواسته های آنها، امکان تولید ظرفیت های بالا تر را هم فراهم می سازد. تغییرات مورد نیاز را در ساختار و ابعاد و مشخصات دستگاه کره گیر ایجاد می کند، تا دستگاه بیشترین کاربری را برای مشتری داشته باشد.

دستگاه کره گیر خانگی : موارد استفاده از این نوع دستگاه در منازل مسی و خانه های روستایی است که به صورت طبیعی، ارگانیک و بهداشتی کره و دوغ را تولید می­کنند. کار با این دستگاه که برقی و رومیزی می ­باشد، بسیار ساده بوده و نیاز به آموزش خاصی ندارد که میتواند شروع یک کسب و کار در منزل شود. این دستگاه ها با ظرفیت 4 تا 20 لیتر تولید می شوند .

دستگاه کره گیر صنعتی :دستگاه کره گیر صنعتی از نوع ایستاده بوده و در حجم زیاد قادر به تهیه کره می ­باشد. چون دور موتور در این نوع دستگاه زیاد است امکان تهیه کره هم از ماست و هم از خامه وجود دارد. این دستگاه ها در ظرفیت های 200 و 400 لیتری وجود دارند.

طرز کار دستگاه کره گیر در ظرفیت های مختلف

ابتدا با توجه به ظرفیت دستگاه، میزان مشخصی ماست پرچرب در آن ریخته می شود. پس از آن در دستگاهی با ظرفیت مثلا 10 لیتر، به نسبت 8 لیتر ، یک لیتر آب خنک و 600 گرم یخ خرد شده ریخته می شود و برای جلوگیری از نشتی درب دستگاه محکم بسته می شود.بعد از 40 دقیقه دستگاه روشن میشود که در این بازه چربی و مایع از هم جدا می شود. چربی جداشده در بالا (کره) و مایع پایینی (دوغ) است و کره بلافاصله باید در یخچال قرار بگیرد.

طرز کار با دستگاه کره گیر صنعتی نیز مانند دستگاه خانگی است فقط با این تفاوت که در نوع صنعتی آن ظرفیت بالاتر است.به طور مثال در یک دستگاه کره گیر صنعتی با ظرفیت 400 لیتر، 340 لیتر ماست، 40 لیتر آب خنک و 20 لیتر یخ خرد شده ریخته میشود، پس از گذر حدود یک ساعت کار کردن، کره تهیه شده و آماده تخلیه شدن است.

سادگی کار با دستگاه و تولید کره طبیعی و ارگانیک باعث شده که بسیاری از مصرف کنندگان خانگی از این دستگاه برای مصارف خانگی و یک کسب و کار کوچک از آن استفاده نمایند.

امکان ارسال به کلیه نقاط ایران از جمله شیراز،آمل،گرگان،کرمان،مشهد،ارومیه،تبریز، اصفهان،کرمانشاه،شهرکرد،اهواز،خوزستان،سمنان،عسلویه،کرج،کاشان،کیش،شاهرود،بابل،یزد، مریوان ،آستارا،زابل،سنندج،سرپل ذهاب،گیلان، استان مازندران،استان خوزستان ،استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی ، بوشهر،آبادان و دیگر نقاط کشور از طریق باربری،یا تیپاکس میباشد



[ بازدید : 105 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

?????? ??? ??? ???? ???? ???? ?????

پنجشنبه 16 شهريور 1402
13:57
bazargani ana

دستگاه کره گیر چیست؟

یکی از مواد غذایی که بسیاری از افراد بخصوص ایرانی ها از آن استفاده میکنند کره است . ترکیب کره با مربا و عسل ، خیلی از افراد را برای جا دادن این ماده غذایی بر سر میز صبحانه خود وسوسه میکند . در این مقاله میخواهیم شما را با طرز تهیه آن با دستگاه های کره گیر آشنا کنیم .


کره چیست؟

کره فراورده ای با حداقل 80 درصد چربی شیر بوده و به صورت یک امولسیون آب در روغن است و آب موجود در کره حدود 16 درصد می باشد. این فراورده از زدن ماست (در روش سنتی) و یا خامه (در روش صنعتی) بدست می آید.کره به دلیل دارا بودن چربی بالا و رطوبت کم دارای ماندگاری زیادی است. این فراورده علاوه بر ارزش کالری زایی بالایی که دارد، حاوی ویتامین های E ،A و D نیز هست.

طرز تهیه کره

اولین قدم در تهیه کردن این مواد خوراکی ، جدا کردن آن از چربی موجود در ماست یا خامه است . در گذشته از مشک برای تولید کره استفاده می شد ، در حالیکه در روش نوین از راه های کارآمد بیشتری برای برای تولید کره استفاده می شود ، که از نظر اقتصادی نیز به عنوان یک راه درآمد زایی در منزل محسوب می شود .

دستگاه کره گیر

دستگاه کره گیر به صورت دو منظوره کاربرد دارد . یعنی هم دوغ تولید میکند ، هم کره.

این عمل با ترکیب ماست، آب و یخ صورت می گیرد. در واقع کره، از هم زدن مداوم ماست پرچرب به همراه آب و یخ توسط دستگاه تولید می شود که محصول نهایی شامل دوغ و کره می باشد. بعد از انجام مراحل هم زدن ، چربی در قسمت بالای دستگاه قرار می گیرد و بخش مایع آن به صورت دوغ در قسمت پایین جمع می شود که به صورت کم چرب است .

نحوه کارکرد دستگاه کره گیر

دستگاه کره گیر ، از طریق سیستم همزن که با نیروی گریز از مرکز کار می­کند ، چربی­ های موجود و مخلوط در ماست را از آن جدا می­کند. قسمت چربی که همان کره می­ باشد ، در بالای ظرف انباشته شده و باقیمانده که مایع دوغ است در ظرف زیری جمع می شود. با توجه به اینکه دستگاه های کره در ظرفیت های مختلف تولید می شوند موارد مصرف دستگاه کره گیر گسترده است و در مصارف خانگی، مصارف صنعتی با ظرفیت تولید زیاد و کارگاه های تولید محصولات لبنی با حجم متوسط مورد استفاده قرار می گیرد.


ظرفیت دستگاه کره گیر

این دستگاه ها به صورت استاندارد در ظرفیت های خانگی ، کارگاهی و صنعتی توزیع شده است . آناتجهیز در صورت درخواست مشتری با در نظر گرفتن نیازها و خواسته های آنها، امکان تولید ظرفیت های بالا تر را هم فراهم می سازد. تغییرات مورد نیاز را در ساختار و ابعاد و مشخصات دستگاه کره گیر ایجاد می کند، تا دستگاه بیشترین کاربری را برای مشتری داشته باشد.

دستگاه کره گیر خانگی : موارد استفاده از این نوع دستگاه در منازل مسی و خانه های روستایی است که به صورت طبیعی، ارگانیک و بهداشتی کره و دوغ را تولید می­کنند. کار با این دستگاه که برقی و رومیزی می ­باشد، بسیار ساده بوده و نیاز به آموزش خاصی ندارد که میتواند شروع یک کسب و کار در منزل شود. این دستگاه ها با ظرفیت 4 تا 20 لیتر تولید می شوند .

دستگاه کره گیر صنعتی :دستگاه کره گیر صنعتی از نوع ایستاده بوده و در حجم زیاد قادر به تهیه کره می ­باشد. چون دور موتور در این نوع دستگاه زیاد است امکان تهیه کره هم از ماست و هم از خامه وجود دارد. این دستگاه ها در ظرفیت های 200 و 400 لیتری وجود دارند.

طرز کار دستگاه کره گیر در ظرفیت های مختلف

ابتدا با توجه به ظرفیت دستگاه، میزان مشخصی ماست پرچرب در آن ریخته می شود. پس از آن در دستگاهی با ظرفیت مثلا 10 لیتر، به نسبت 8 لیتر ، یک لیتر آب خنک و 600 گرم یخ خرد شده ریخته می شود و برای جلوگیری از نشتی درب دستگاه محکم بسته می شود.بعد از 40 دقیقه دستگاه روشن میشود که در این بازه چربی و مایع از هم جدا می شود. چربی جداشده در بالا (کره) و مایع پایینی (دوغ) است و کره بلافاصله باید در یخچال قرار بگیرد.

طرز کار با دستگاه کره گیر صنعتی نیز مانند دستگاه خانگی است فقط با این تفاوت که در نوع صنعتی آن ظرفیت بالاتر است.به طور مثال در یک دستگاه کره گیر صنعتی با ظرفیت 400 لیتر، 340 لیتر ماست، 40 لیتر آب خنک و 20 لیتر یخ خرد شده ریخته میشود، پس از گذر حدود یک ساعت کار کردن، کره تهیه شده و آماده تخلیه شدن است.

سادگی کار با دستگاه و تولید کره طبیعی و ارگانیک باعث شده که بسیاری از مصرف کنندگان خانگی از این دستگاه برای مصارف خانگی و یک کسب و کار کوچک از آن استفاده نمایند.

امکان ارسال به کلیه نقاط ایران از جمله شیراز،آمل،گرگان،کرمان،مشهد،ارومیه،تبریز، اصفهان،کرمانشاه،شهرکرد،اهواز،خوزستان،سمنان،عسلویه،کرج،کاشان،کیش،شاهرود،بابل،یزد، مریوان ،آستارا،زابل،سنندج،سرپل ذهاب،گیلان، استان مازندران،استان خوزستان ،استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی ، بوشهر،آبادان و دیگر نقاط کشور از طریق باربری،یا تیپاکس میباشد



[ بازدید : 155 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

?????? ??? ???? ? ???? ???? ????? ???? 1 ???? ???? ?? ????? ????

سه شنبه 14 شهريور 1402
23:26
bazargani ana

  • ارسال از: تهران
  • آقیمت
    1,200,000 تومان
پشتیبانی  آنلاین و تلفنی پشتیبانی آنلاین و تلفنی

ارتباط مستقیم با غرفه‌دارها ارتباط مستقیم
  • وزن خالص: 2200 گرم
  • وزن با بسته‌بندی: 2400 گرم
  • مناسب برای: بیشترین موارد استفاده : تمامی گیاهان معطر ( چه تازه و چه خشک ) مانند: گل محمدی ، نعناع ، کاسنی ، ریحان ، آویشن ، بهار نارنج ، بیدمشک ، رازیانه
  • سایر توضیحات: ارسال تهران با پیک و شهرستانها توسط باربری بین شهری انجام میشود و هزینه ارسال تا مقصد با خریدار محترم میباشد

درباره محصول



دستگاه عرق گیر و گلاب گیر سایز 1 لوله بلند دو جداره (سرد کن دار)

دو جداره سردکندار

مخصوص مواد غذایی ضد زنگ 304

+ بست و واشر ، تمام استیل

وزن کم ، شستشوی آسان

دستگاه عرق گیر و گلاب گیر سایز 1 لوله بلند

مزایای دستگاه :

قسمت خنک کننده استیل ( ضد زنگ و بهداشتی مطابق با مواد غذایی)
10 درصد خلوص بیشتر
استفاده و شست و شوی بسیار آسان
دارای شیر گازی مستحکم

دیگ یک تکه ضخیم

اجزای تشکیل دهنده دستگاه عرق گیری :

مخزن مواد ( دیگ جوش )

که از جنس استیل مواد غذایی بوده و با ضخامت مناسب (از جنس آلومینیوم یا استیل ضد زنگ). این دیگ از بهترین مواد اولیه و ضخامت مناسب تهیه شده است و به هیچ عنوان زنگ نمیزند.

قسمت بخار

نیز از جنس استیل مواد غذایی بوده و با ضخامت مناسب و به صورت مخروطی ساخته شده است و در داخل آن یک ناودانی در نظر گرفته شده که بخار پس از سرد شدن به داخل آن ریخته شده و به سمت لوله خروجی مخروطی شکل هدایت می شود.

لوله خروجی عرق

در این مدل خروجی به صورت لوله بلند است به این معنی که 40 سانت لوله استیل در محفظه دو جداره بکار رفته است.

قسمت خنک کننده بخار ( کندانسور)

که از جنس استیل مواد غذایی و با ضخامت مناسب و کافی ساخته شده است که با قسمت 2 (قسمت بخار) از بیرون به صورت یک تکه است.

ورودی آب خنک کننده (سرشلنگی)

در قسمت خنک کننده دارای قسمت برنجی (سر شلنگی) تعبیه شده جهت وصل شلنگ آب جهت ورود آب به قسمت خنک کننده و در طرف دیگر شیری جهت تنظیم آب خروجی تعبیه گردیده است ، که آب گرم خروجی را تنظیم می کند.

نحوه خرید دستگاه تقطیر - دستگاه عرق گیری ، دستگاه گلاب گیری

نحوه خرید جهت تهران:

در سراسر تهران ما میتوانیم بوسیله پیک موتوری دستگاه را ارسال کرده و وجه آن را درب محل شما توسط پیک دریافت گردد.

نحوه خرید شهرستانها:
شما می توانید وجه فوق را به یکی از حساب های زیر وازیر ( یا کارت به کارت ) کنید:

(( به نام رمضانعلی زارع ))
بانک شماره حساب شماره کارت
ملی

0307419599009

6037-991767632999
ملت

5068192506

6104-3377-6669-1156
سپه

1159300398211

5892-1010-1318-3518

پس از واریز وجه ، با شماره تلفن: 09198204617 تماس بگیرید و یا آدرس خود را به شماره تلفن09126706649پیامک کنید. در اولین فرصت کالا برای شما بوسیله سرویس تیپاکس و یا از طریق باربری بین شهری ارسال گردد.

بعد از ارسال دستگاه تقطیر ، شماره بیجک باربری برای شما پیامک خواهد شد.

دستگاه عرق گیر خانگی، دستگاه عرق گیر، دستگاه عرق گیر نعناع، دستگاه عرق گیر گیاه، قیمت دستگاه عرق گیر، دستگاه عرق گیر گیاهان، دستگاه عرق گیر صنعتی، دستگاه عرق گیر گیاهان دارویی، عرقگیری نعناع، دستگاه تقطیر ایرانی، دستگاه عرق گیری ایرانی، سازنده دستگاه عرق گیری، تولید کننده دستگاه عرق گیر خانگی، ساختن دامکان ساخت سفارشی دستگاه تا حدودی میسر است.ستگاه گلاب گیری
امکان ساخت سفارشی دستگاه تا حدودی میسر است


[ بازدید : 155 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]